Home Agenda Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Liturgie >

Gezinsvieringen

Eens in de paar weken is er een gezinsviering. Hier kun je met de hele familie naar toe komen. Tijdens een gezinsviering zingt altijd het kinderkoor en een enkele keer doet ook het jongerenkoor YES mee..

We proberen de teksten zo uit te kiezen dat jij ze goed kunt begrijpen. Vaak zitten alle kinderen voor het altaar om te luisteren naar het verhaal. Na het verhaal zal de pastor in gesprek gaan met de kinderen om het verhaal verder uit te leggen.

Soms blijven woorden moeilijk te begrijpen.  We proberen dan op een andere manier duidelijk te maken waar het verhaal  over gaat. Zo doen we toneelstukjes, laten we plaatjes of tekeningen zien op een heel groot scherm of we verzinnen iets anders leuks.

In een kerkelijk jaar zijn altijd speciale momenten waarbij er óók een gezinsviering is. Met Kerstmis is de eerste kerstnachtviering en met Pasen de eerste paasnachtviering altijd een gezinsviering. De kerk zit dan vol met gezinnen. Een hele speciale viering is op de 1e kerstdag. Dan gaan alle kinderen op zoek naar een echte baby: kindje Jezus.

Kom je gauw eens kijken met jouw hele familie?

De komende tijd zijn er gezinsvieringen op: 
Gezinsvieringen "t Goy

houten.pj23.nl | 2015-04-22

Vorige Home Naar Boven