Home Agenda Links Zoek Verkleinen Vergroten

't Goy >

Welkom

Welkom beste gast op onze website!
Zeven jaar geleden was de parochie Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming een van de eerste parochies met een eigen website.
Veel mensen hebben naast de weg naar onze kerk, ook de weg naar deze hedendaagse nieuwsbron weten te vinden.
Op deze site is ook ruimte gegeven aan alle wetenswaardigheden van onze zusterkerk in 't Goy.
Op deze wijze zijn alle gemeenschappen van de parochie Paus Johannes XXIII zowel gezamenlijk als individueel via het wereldwijde web toegankelijk.

Vanzelfsprekend willen we u op tijden dat het u uitkomt ten dienste staan met alle informatie die onze gemeenschappen te bieden hebben. Door enkele eenvoudige klikken komt u snel al veel te weten!
U zult dan ook al gauw merken dat onze gemeenschappen vitaal en actief zijn en dat we voor iedere belangstellende een uitnodigende gemeenschap willen zijn.

Naast deze digitale toegankelijkheid van onze kerken kunt u uiteraard ook persoonlijk onze kerken bezoeken. Natuurlijk tijdens de vieringen tijdens het weekeinde maar ook bij bijzondere vieringen, zoals dopen, huwelijk en uitvaart.

Onze beide kerken zijn voorzien van een Mariakapel die iedere dag toegankelijk is, waar u de kerk in kunt kijken, een kaarsje kunt opsteken en even in alle rust uzelf kunt zijn.

Graag wens ik u toe, dat deze website voldoet aan onze wens om iedereen zo goed mogelijk te informeren en uit te nodigen tot deelname aan ons parochieleven.

Weet dat u van harte welkom bent!

houten.pj23.nl | 2018-08-29

Vorige Home Naar Boven