Home Agenda Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Diaconie - Dienst aan Kerk en Samenleving > Werkgroep Groene Kerk >

Duurzaamheidsprijs 2017 gewonnen

Fantastisch resultaat mede dankzij jouw inzet !!!!!

De stemactie om subsidie binnen te halen is dankzij de inzet van heel veel mensen een daverend succes geworden!

Vrijdagmorgen 8 december 2017 stonden we nog op achterstand en “s avonds om 23.59 uur hadden we in één dag 900 stemmen er bij (totaal 1966) en stonden ruim 423 stemmen vóór op Deksels Lekker!

Zaterdag 9 december is de trofee overhandigd door de voorzitter van het Duurzaamheidsfonds Houten aan de werkgroep Groene Kerk. De prijs van    â‚¬ 10.000,-- volgt later maar is toegezegd.

Als je meegestemd hebt, heel hartelijk dank daarvoor, ook voor al die hulptroepen die van heinde en ver, zelfs de andere kant van de wereld, zijn ingeschakeld. Het is hartverwarmend om te zien wat we met elkaar voor elkaar kunnen krijgen. God heeft nog heel wat handjes als het er op aankomt. Hopelijk blijven we nog lang mooie dingen voor de samenleving voor elkaar boksen. De nieuwe verlichting zullen we denk ik aan heel veel Houtenaren, en van daarbuiten, kunnen laten zien tijdens vieringen en andere geschikte gelegenheden.

Met vriendelijke groeten en nogmaals hartelijke dank ook namens de werkgroep Groene Kerk van onze parochie paus Johannes XXIII – Locatie Houten

Gerard Hartman
Penningmeester locatie Houten

Klik hier voor een filmpje over de bekendmaking van de winnaar

Klik hier voor een bedankfilmpje van de werkgroep Groene Kerk

houten.pj23.nl | 2017-12-28Vorige Home Naar Boven