Home Agenda Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Liturgie > Koren >

Projectkoor De Vijfde Zaterdag

Zang- en Zegviering met Projectkoor!

Een viering voor en door u en jou.

Sinds april 2012 vinden op zaterdagavond om 19.00 uur andersoortige vieringen plaats. Nu komt het zo"n 3 a 4 keer per jaar voor dat er een 5e zaterdag in de maand valt. Deze 3 tot 4 zaterdagen per jaar lenen zich goed voor een Projectkoor. Op deze zaterdagen willen we een viering vormgeven, waarin gesproken en gezongen woord elkaar afwisselen op een meditatieve en inspirerende wijze. Ieders inbreng wordt op prijs gesteld en dat zal een verrassend effect geven.
Voor het zingen organiseren we elke keer een projectkoor onder leiding van een professionele dirigent. We studeren enkele meerstemmige nummers in en daarnaast ondersteunen we de samenzang. Waarschijnlijk zal een kleine financiële bijdrage worden gevraagd per repetitie (hoe meer zangers, hoe kleiner de bijdrage!). Mocht u interesse hebben om mee te zingen, of om mee te denken over de verdere vormgeving van de viering, laat dit dan weten op: projectkoorhouten@gmail.com  
 (ook voor alle overige vragen) Zie ook het onderstaand overzicht van alle repetities en vieringen. 

In verband met verandering in de invulling van het liturgierooster, zal de viering van het projectkoor niet meer altijd op de vijfde zaterdag van de maand vallen. 

Graag tot ziens in het koor!

Marlies van der Zande 

 

houten.pj23.nl | 2019-02-18

Vorige Home Naar Boven