Home Agenda Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Liturgie > Koren >

Jongerenkoor YES

Sociaal en muzikaal betrokken

Jongerenkoor YES is een jong koor dat rond de 30 leden telt variërend in de leeftijd van 13 tot 29 jaar. Jongerenkoor YES is een jong koor dat rond de 30 leden telt variërend in de leeftijd van 13 tot 29 jaar. Het feit dat we met zoveel mensen, uit verschillende leeftijdsgroepen, samen zijn maakt dat we een bijzondere mix van verschillende personen hebben die in onze parochie uniek is.

Vieringen en repetities

Elke woensdagavond is er een koorrepetitie van 19.45 uur tot 21.30 uur. Tijdens deze avond oefenen wij de liedjes die we gaan zingen in de eerstvolgende viering. Over het algemeen zingen wij om de 6 weken in de kerk. Deze vieringen vinden plaats op zaterdagavond en beginnen om 19.00 uur. Uitzonderingen zijn de paasviering en de kerstnachtviering welke rond middennacht plaatsvinden.

30 jarig jubileum
Op 3 oktober 2009 vierden wij ons 30 jarig bestaan met een speciale jubileumviering en een show met zang, dans en spel.

Activiteiten
Naast het zingen in de kerk organiseren we door het jaar heen een aantal activiteiten. We gaan onder meer wel eens barbecueën, hebben spelletjesavonden en organiseren om de twee jaar een kamp. Het kamp wordt verspreid over een weekend waarin we allerlei activiteiten ondernemen. Ook dit jaar is een kamp georganiseerd met het thema “Wie is de mol” naar het gelijknamige televisie programma.
Door deze activiteiten wordt onze onderlinge band steeds sterker en leren we elkaar ook op een andere manier kennen. Telkens weer merken we met zijn allen dat we na deze activiteiten meer naar elkaar toe gegroeid zijn.

Koorlid worden!?
Natuurlijk is het mogelijk dat ook jij koorlid bij ons wordt. Mocht je geïnteresseerd zijn om op woensdagavond een keer mee te zingen of een instrument te komen spelen dan kun je een mailtje sturen naar jongerenkooryes@hotmail.com
Wij verwelkomen je dan graag bij onze repetitie!

 

houten.pj23.nl | 2010-10-20Vorige Home Naar Boven