Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Vacaturebank

Jongerenwerk in de parochie
Zoals u wellicht weet is er in onze locatie O.L.V. ten Hemelopneming al jaren een groep enthousiaste vrijwilligers die jongerengroepen begeleiden. Ook organiseren we leuke activiteiten waarmee we jongeren willen laten zien dat het niet stom is om bij een kerk te horen. Voor jongeren is het ook fijn om te voelen en te zien dat ze niet de enige zijn. Zo is er de survival groep met een echt overlevingsweekend, er is jaarlijkse een BarBQ en we hebben afgelopen jaar wadlopen gehad en kanoën. Met de groep Together/Rainbow zijn we gaan strandzeilen. De jongeren die dit hebben meegemaakt zijn allemaal heel enthousiast.

Wellicht heeft u kinderen in deze leeftijd of naderen ze de tienerleeftijd. U vindt het waarschijnlijk een goed idee om jongeren deze kans te bieden. Of misschien ben jij die oudere jongere die hierover enkele goede ideeën heeft?

Daar komt u in beeld!
Omdat er vrijwilligers zijn die, na jarenlange inzet, met dit werk willen stoppen zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Uw of jouw ideeën zijn welkom en de inzet is noodzakelijk.

Graag geven wij wat meer informatie. Mail naar: jopahouten@gmail.com

Klik hier voor meer vacatures 

Klik hier voor de vrijwilligers enquête

houten.pj23.nl | 2017-01-09

Vacaturebank
Vorige Home Naar Boven