Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Gemeenschapsopbouw en communicatie >

Vrijwilligersenquete

Beste mede-parochiaan,

Op deze pagina leest u meer over de vrijwilligers enquête van de Parochie Paus Johannes XXIII - locatie Houten. Door middel van deze enquête willen wij inzicht krijgen, hoe u dit werk ervaart als u reeds vrijwilliger bent en of u vindt dat er iets moet veranderen. Kunnen we daarin iets voor u betekenen?
En als u nog geen vrijwilliger bent, willen we inventariseren of u mogelijk beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in het functioneren van onze gemeenschap. En er zijn er al velen ( ongeveer 300!) die hun bijdrage leveren. Maar soms komen er ook vacatures, omdat mensen het al heel lang doen en dan toch eens wat anders willen. Daarvoor zoeken wij dan weer nieuwe vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk is ook leuk om te doen. U sluit zich aan bij een vaak enthousiaste groep, maakt plannen en voert die ook samen uit. Ieders talent kan in een brede vrijwilligersorganisatie als een kerkgemeenschap ingezet worden en het geeft ook voldoening als je inzet gewaardeerd wordt.
Bent u een paar uur (per week, per maand of misschien per jaar?) in de gelegenheid om samen met vele anderen actief te zijn voor onze kerk, dan vragen wij u (en uw eventuele huisgenoten) vriendelijk deze vrijwilligers enquête in te vullen.

U kunt de enquête invullen doormiddel van onderstaand digitaal formulier.
U kunt ook het PDF formulier onder aan de pagina downloaden en printen en ingevuld retourneren.

Als u in de enquête aangeeft, dat u mogelijk onze geloofsgemeenschap van dienst kunt zijn, dan zullen wij ervoor zorgen dat er met u contact wordt opgenomen om daarover te overleggen. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze enquête, dan kunt u terecht bij een van onderstaande contactpersonen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!
Met vriendelijke groet,

Fons van der Zant, secretaris Locatieraad Houten Parochie Paus Johannes XXIII,
mail: houten.locatieraad@pj23.nl

Jan de Jong, lid Locatieraad  Houten Parochie Paus Johannes XXIII, 
contactpersoon voor sectie Gemeenschapsopbouw en Communicatie

KLIK HIER voor het digitale formulier

houten.pj23.nl | 2019-06-21


Vrijwilligers-enquete Vrijwilligers-enquete 201402 .pdf


Vorige Home Naar Boven