Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Catechese, vorming en verkondiging > Geloven Nu >

Programma 2016-2017

Herkent u dat ook? Dat gewone gesprekken vaak gaan over dingen waar iedereen het over heeft en waar we allemaal ook wel een mening over hebben. Over IS of vluchtelingen bijvoorbeeld. Of over Heilige dingen en humor en vreugde.

Bij zulke gesprekken speelt een gelovige achtergrond vaak een rol. Waarom doe je dat of denk je dat nu wel of niet? En: is er een bepaald motief of drijfveer? Dat kunnen heel praktische dingen zijn, maar dat kan ook dieper gaan en aan je geloof raken.

De werkgroep Geloven Nu zoekt dit jaar aansluiting bij zulke gesprekken – en probeert in die alledaagse gesprekken ruimte en verrassende inzichten in te brengen, door deze te verbinden met onze Bijbelse verhalen. Zo kan het gebeuren dat de onderwerpen daardoor net even anders belicht worden.
Van (nieuwe) deelnemers vragen wij alleen een mooie nieuwsgierigheid, naar wat Geloven Nu u kan brengen.
Lijkt het u uitdagend om zo naar actualiteit en Bijbelse verhalen te kijken? Geef u dan op voor deze avonden in Houten of Bunnik.

We hebben zeven avonden gepland, op maandag. De programma's in Houten en Bunnik lopen parallel. De data zijn:
1          19 sept. Bunnik, 26 sept. Houten
2          24 okt. Bunnik, 31 okt. Houten
3          12 dec. Bunnik en Houten
4          16 jan. Bunnik en Houten
5          20 feb. Bunnik en Houten
6          27 mrt. Bunnik en Houten
7          1 mei Bunnik en Houten

In Houten beginnen de avonden om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45) en staan onder leiding van Marcel van Heerwaarden, Wanda de Jong en Roswitha van der Voort. Adres: Parochiecentrum, Loerikseweg 12. Opgeven bij roswithavandervoort@gmail.com

In Bunnik beginnen de avonden om 19.30 en staan onder leiding van pastor Laura de Vries. Adres: pastorie: Stationsweg 36. Opgeven bij pwldevries@gmail.com
Wij verwelkomen u graag.

Marcel, Wanda en Roswitha
Pastor Laura de Vries

houten.pj23.nl | 2016-08-06

Vorige Home Naar Boven