Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Liturgie > Koren >

Projectkoor De Vijfde Zaterdag

Zang- en Zegviering op de 5e zaterdag van de maand, met Projectkoor!

Een viering voor en door u en jou.

Sinds april 2012 vinden op zaterdagavond om 19.00 uur andersoortige vieringen plaats. Nu komt het zo"n 3 a 4 keer per jaar voor dat er een 5e zaterdag in de maand valt. Deze 3 tot 4 zaterdagen per jaar lenen zich goed voor een Projectkoor. Op deze zaterdagen willen we een viering vormgeven, waarin gesproken en gezongen woord elkaar afwisselen op een meditatieve en inspirerende wijze. Ieders inbreng wordt op prijs gesteld en dat zal een verrassend effect geven.
Voor het zingen organiseren we elke keer een projectkoor onder leiding van een professionele dirigent. We studeren enkele meerstemmige nummers in en daarnaast ondersteunen we de samenzang. Waarschijnlijk zal een kleine financiĆ«le bijdrage worden gevraagd per repetitie (hoe meer zangers, hoe kleiner de bijdrage!). Mocht u interesse hebben om mee te zingen, of om mee te denken over de verdere vormgeving van de viering, laat dit dan weten op: projectkoorhouten@gmail.com  
 (ook voor alle overige vragen) Zie ook het onderstaand overzicht van alle repetities en vieringen. 

Graag tot ziens in het koor!

Marlies van der Zande 

Viering 29 oktober:
Op zaterdag 29 oktober vindt er weer een Zang- en Zegviering plaats waarbij Projectkoor De Vijfde Zaterdag zal zingen.
We zullen gospels zingen onder de enthousiaste leiding van Wibo Hijink. Wegens succes in 2013 en 2014 komt hij in oktober weer naar Houten. De repetities zijn op 8, 15 en 22 oktober van 10.00 tot 12.15 uur in de Dagkapel. Op 29 oktober is er vanaf 16.00 uur generale repetitie en om 19.00 uur de viering. Tussendoor genieten we van een gezamenlijke maaltijd.

Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom bij het projectkoor! Wel graag aanmelden via
projectkoorhouten@gmail.com

En anders graag tot ziens bij de viering op zaterdag 29 oktober om 19.00 uur.

houten.pj23.nl | 2016-10-04

Vorige Home Naar Boven