Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Jongeren >

Agenda

Stille Omgang Amsterdam 17 maart 2018

Jongerenbedevaart Lourdes
Van 28 april tot en met 5 mei 2018 (Tulpvakantie) is er weer de geheel verzorgde bisdombedevaart naar Lourdes. Voor jou als jongere een uitgesproken kans om deze mooie bedevaartsplaats te ontdekken. (Lourdes in Zuid-Frankrijk, met haar mooie grot waar Maria in 1858 meermalen verscheen aan Bernadette Soubirous)

Vanaf 12 jaar kun je met ons mee!
Er is begeleiding aanwezig.* je kan mee als misdienaar of acoliet.
* je kan mee als rolstoelduwer
* je kan zingen in het koor
* ben jij iemand die graag foto‚ÄĚs, vlogs of verhalen voor Facebook en YouTube maakt, ook dan kun je mee zodat de hele parochie op de hoogte blijft.
* wil je als maatschappelijke stagiaire mee (middelbare school) of weet je iemand die nog stage moet lopen sluit je bij ons aan. Maar dit alles is niet verplicht, je kunt ook gewoon mee om Lourdes te ervaren.

‚ÄúVerschillende van onze jongeren die al eerder meegingen naar Lourdes, kunnen jou vertellen dat deze reis op hen een enorme indruk heeft achtergelaten‚ÄĚ

De reis is per TGV. We overnachten in een driesterrenhotel op basis van volpension. Behalve het bedevaartprogramma wordt er nog een aantal leuke excursies georganiseerd.

Kosten voor deze reis zijn ‚ā¨ 399,- (voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar). We gaan de komende maanden nog acties ondernemen om verder tegemoet te komen in de reiskosten. Ben je ouder dan 25 jaar en wil je mee: zie het andere artikel over deze reis.

Geld mag geen reden zijn voor jou, om niet mee te gaan op deze reis!

Lijkt het je leuk maar heb je nog wel wat vragen of wil jij je gelijk aanmelden
neem dan contact op met
Wil van der Veldt, johnvanderveldt@kpnmail.nl
of
Rian van Kleef, rian@life-spirit.nl

houten.pj23.nl | 2018-02-01Vorige Home Naar Boven