Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Profielen > Catechese, vorming en verkondiging >

Kloostergang

Op zaterdag 19 november is er weer een retraite-dag, dan met als thema “loslaten”, in de abdij van Berne Heeswijk. De details zijn nog niet helemaal bekend, maar als je interesse hebt kun je je alvast aanmelden!

Meer informatie over de activiteiten van de werkgroep Kloostergang kun je t.z.t. lezen in de diverse parochiebladen, op de websites en op facebook.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag deelnemen voor 1 dag of meerdere van bovenstaande dagen? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden bij Lilian Weijman via lweijman@kerkmail.nl

Kloosterretraite: 28 - 29 - 30 april 2017

Waar ligt jouw scheppende kracht?

Hier geven wij u wat meer bijzonderheden. Wij gaan dit weekend naar Abdij Koningsoord te Arnhem. Een Cisterciënzer monastieke gemeenschap waar we verblijven in het gastenverblijf. Aankomst is rond 15.00 uur en we starten om 16.00 uur met het programma.

Op zaterdag ontvangen we Mirjam Dirkx die rond dit thema met ons enkele meditaties zal doen. Verder volgen we het ritme van het klooster.

Voorafgaand zal er een kennismakingsbijeenkomst zijn.

Voor belangstellenden kunnen wij eventueel een fietsroute samenstellen. We zullen dan proberen de route zo samen te stellen dat we vanaf een bepaald punt samen met Parochie Paus Johannes XXIII en Parochie H. Suitbertus fietsen.

De kosten voor het weekeind bedragen € 120,=. Te voldoen op of voor de kennismakingsbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u hier meer gegevens over. Er kunnen maximaal 15 personen mee.

Opgeven kan via de mail bij lweijman@kerkmail.nl vóór 1 december 2016.

Bij opgave graag de volgende gegevens doorgeven:

Naam

Adres

Woonplaats

Emailadres en telefoonnummer

 Ik ga met de fiets/met de auto (ik heb nog ruimte voor …… passagiers).

houten.pj23.nl | 2016-10-04

Vorige Home Naar Boven