Home Agenda Wie is wie? Contact Links Zoek Verkleinen Vergroten

Taizé 2013
Jongeren >

Taizé

Ook dit jaar wordt er vanuit onze parochie een reis naar Taizé, Frankrijk, georganiseerd voor jongeren die voor 1 augustus a.s. 15 jaar zijn.

Ieder jaar verwelkomt de gemeenschap van broeders duizenden jongeren vanuit de hele wereld. Ze komen naar Taizé om te zoeken naar God en de betekenis van geloof, om elkaar te ontmoeten en gein te maken, om vertrouwen te vinden en „tot jezelf‟ te komen.

Een meisje uit India zei eens: “wat ik zo mooi vind van Taizé, is dat ze niet met hún antwoorden komen op jouw vragen, maar dat ze je helpen en je de ruimte geven, om je eígen antwoorden te vinden.”

Taizé is bekend om de bijzondere vieringen: daarin klinken prachtige muziek en liederen, wordt nooit gepreekt, en zijn indrukwekkende stiltes.

We gaan in de eerste week van de schoolvakantie, zaterdag 11 juli tot en met zondag 19 juli 2015. De kosten zullen, afhankelijk van groepsgrootte en de nieuwe busprijzen, ongeveer € 195,-- zijn. Mail naar: pj23taize@gmail.com voor het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 30 april.

Geef je op en ga mee!

houten.pj23.nl | 2015-04-22Vorige Home Naar Boven